Media & Kontakt

Jag finner mig själv i en situation där följande text tydligen behövs:
HEJ, du mediamänniska/forskare/undervisare som hittat min blogg och skulle vilja kontakta mig!(Foto: YLE/Parad Media)

Jag har under de senaste åren tydligen blivit nån sorts språkrör för den finlandssvenska nyhedendomen, och det var aldrig riktigt meningen. Med detta sagt så ställer jag nog ändå utan problem upp på din intervju, ifall du har en professionell vinkling och inte är ute efter sensationsjournalism. Dock så vidarebefordrar jag också hemskt gärna ditt erbjudande till covenvänner och andra smarta wiccaner och nyhedningar jag känner, inte för att jag inte är smickrad, utan för att jag gärna vill öka spridningen på representationen.

Du unga studerande som gör ett arbete inom religion, tänk på källkritiken ifall du citerar från min blogg. Jag kunde vara precis vilken galning som helst och kunde hitta på eller ljuga hejvilt utan att du visste om det. Ifall du vill ha bra källor på svenska, finska eller engelska, skicka mig ett mail så ger jag dig gärna tips om hemsidor eller lånar ut mina böcker.

Ifall du vill kan du kontakta mig också på finska, men min hedniska terminologi är lite knapp, och det finns säkert bättre kandidater hos Pakanaverkko eller Lehto. Ej heller är jag den mest pedagogiska personen du känner, och jag tycker inte om barn, men gymnasieklasser som kan bete sig är okej.

Du når mig bäst via email, linn.alice.wilhelmsson at gmail.com. Jag figurerar också på facebook under det namnet, men jag lovar inte att ditt meddelande kommer fram ifall du inte redan är min vän där, och jag har inte för vana att göra mig vän med okänt folk. Ej heller kontrollerar jag kommentarer här särskilt ofta, och ifall du fått tag i mitt telefonnummer och ringer mig så tycker jag att det är ganska artigt att berätta var i all världen du fick det ifrån.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar