onsdag 14 december 2011

Yuletider

Hej på er, hoppas det är lite mer vitt och snöigt där ni befinner er, för här har det i princip regnat hela dagen :/ Kalla mig traditionell, men fastän jag inte längre firar den traditionella julen så tycker jag att jag vill ha en vit yule. Kom igen, snöa!

Det här blir mest en kort update i vad som händer i Holly-verse för stunden, Wicca-versionen. Jag håller på och få klar min klänning, och den blir riktigt vacker om jag får säga det själv :) Än har jag inte fotat, jag tror jag får be om hjälp med det i något senare skede. Fick hem ett paket med saker jag beställt igår, däribland ett nytt/till pentagramsmycke;

Det blir mitt tredje, och jag ville mest ha ett nytt för att jag tyckte det var så vackert :) Mitt första har dessutom tyvärr gått sönder en aning, och mitt andra fick jag i present av föräldrarna (!), men använder inte så mycket eftersom det är i brons (färg) och jag föredrar silversmycken. Ja, och sen har jag en pentagramring också, men den är såpass stor att den är lite opraktisk. Tänkte att den här lite får symbolisera att jag numera inte längre "bara" är solitär, utan också covenmedlem. Jag tycker om att säga ordet - Covenmedlem ^^
EMP har förresten jättemycket vackra ockulta smycken, jag rekommenderar verkligen deras sida!

Vi höll ju Yule-moot här i söndags också, men eftersom Jeppisfolket tyvärr inte kunde ta sig hit trots allt så blev det "bara" jag och Aurora, och eftersom jag hade en ytterst dålig dag så blev det inte så mycket moot som sitta och dricka kaffe med en god vän :] Vi talade lite om den kommande handfästningen och så, men så mycket mer blev det inte. Ska ta och uppdatera mootsidan här idag om jag hinner.

Fick också post från Lehto här i veckan, med de gamla numrena av Seita från det gångna året, och senare också det nyaste numret. Har inte hunnit kika i dem än, men ska väl ta och göra det då jag hinner och har lust. Risken finns att de bara blir och ligga, som med de gamla numren av Pagan Dawn jag köpte :] Till nåt av vårens eller sommarens nummer ska jag absolut skriva en artikel till Seita!

Har också petat lite på mitt Yule-altare, men det blev inte ens närapå så som jag hade velat ha det :] Men men, övning ger färdighet heter det ju, och det här är ju första gången jag ens försöker. Ska sätta fram det sista här idag och så kanske jag visar ett foto nästa gång..! Missade även fullmånen här, eftersom jag varit upptagen med att reda upp trassel i min själ, men jag tror inte hon mind:ar. Hon kommer nog igen. Lite synd bara, eftersom jag hade tänkt göra något för att hjälpa min syster med sin rygg (Ja, jag har bett om tillåtelse). Men julafton är ju på mörkmåne i år, och mörkmåne skulle ju egentligen passa rätt bra. Måste ta mig en funderare. I vilket fall som helst ska jag fundera lite kring Yulefirandet i år.

Nåja, det var nog allt för just nu. Vi hörs i svängarna :)
//Holly

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar