måndag 27 januari 2014

Till mediamänskor och andra lorvar

Jag fick nyss ett telefonsamtal med en förfrågan av en journliststuderande, om jag kunde tänka mig ställa upp på en övningsintervju? Och det kunde jag väl visst tänka mig, sa jag.

...Jag är bara nyfiken på hur folk får tag i mig? :P Hur vet folk att det är mig de ska ringa till? Är det faktiskt bara att googla "Wicca Finland" och så dyker mitt telefonnummer upp, eller nåt? Jag vet att mitt sociala nätvärk är rätt stort och alla känner alla, men ändå. Is a wee bit creepy. Inte att bli kontaktad, för det har jag liksom blivit tvungen att vänja mig vid, men att det är så lätt att hitta information om folk. Jag har funderat på om jag borde använda en anonym email här på bloggen, men jag ser inte riktigt nån orsak till det, sist och slutligen. Det skulle bara vara ytterligare en mailadress att hålla koll på.

Dock kunde jag ju påpeka att det absolut enklaste sättet att få tag i mig är att maila mig, inte kommentera på ett inlägg, för jag är som jag just uppdagade ytterst dålig på att kolla kommentarer här :( jag ska bättra mig, promise! Sen så borde jag kanske, bara för att jämna ut statistiken lite, kasta över en del intervjuförfrågningar åt annat håll också..? Det går helt fint att be mig om kontaktuppgifter, så kollar jag med mina andra häxvänner ifall nån skulle vara hugad på att bli intervjuad.

Nåja. Om man skulle komma igång med veckan så småningom.
//Holly

4 kommentarer:

 1. Tja. Söker man på "Wicca Finland" är din blogg det första som poppar upp. Motsvarande resultat för "Wicca svenskfinland" är din blogg och SFWV. Egro, din blogg är lättast att hitta och du är lättast att ta kontakt med :)

  SvaraRadera
 2. Men sånt där beror på vad man har för sökhistorik också, jag får olika träffar på en en främmande dator :]

  SvaraRadera
 3. Det är väl bara att konstatera att du är populär i dylika sammanhang :)

  SvaraRadera
 4. Ja, jag förstår bara inte riktigt varför :P Kanske jag borde sluta blogga så andra skulle få lite synlighet och statistiken skulle lugna ner sig en aning :P

  SvaraRadera