fredag 8 november 2013

Metabloggande

Det här blir bara ett kort inlägg med två små ämnen.

För det första: ursäkta till dem som kommenterat, och som jag inte svarat åt - eftersom jag inte skrivit på några månader här under mitt studieutbyte, så har jag inte heller tänkt på att kolla efter kommentarer, och jag har inte inställt så jag skulle få mailmeddelanden då nån kommenterat. Nu har jag svarat, och ursäkta.

För det andra: Jag insåg här nyss att min blogg har fått över 12000 besök sedan jag öppnade. Det är egentligen rätt galet, med tanke på att jag aldrig väntat mig att nån annan än eventuellt nån ur mitt coven skulle vara intresserade av att läsa (och sen de spontana gymnasiestudenterna som gör ett arbete inom nyhedendom).
SÅ - nu är jag jätteintresserad av att höra hur ni hittat min blogg? Släng hit en kommentar vettja, det tar knappt en minut, och det tycker jag ni kan unna mig ;)

B*B
//Holly

4 kommentarer:

 1. Jag tror att vi hittade varandra - eller? Minns i alla fall att jag började läsa din sida via min toplista Spindelmor. Skall erkänna att jag inte minns några detaljer dock^^

  SvaraRadera
 2. Hejsan! Ja hur hittade jag din blogg? Ska jag vara ärlig så googlade jag helt enkelt "häxa blogg" på google och du var en av de första länkarna jag hittade ;). Jag sökte på detta för att jag helt enkelt precis börjat min egna blogg och ville se vilka andra som fanns som skrev om liknande saker :P. Så nu vet du hur jag kom hit ;). Min blogg är inte direkt särskilt sofistikerad men ett ställe där jag öser ur mig massa tankar :P. (astral.blogg.se)

  SvaraRadera
 3. Jag minns heller inte exakt :3

  SvaraRadera
 4. Inte konstigt att så många hittar mig om det är sådär enkelt att googla mig :P

  SvaraRadera