onsdag 19 september 2012

Onsdagsprat

Hej, små nötter. Denna gång i punktform:

 • Fin musik som jag hittade på Sökarens blogg. Och nu först inser jag att två av mina bekanta har "Seeker" i sitt bloggnamn ;P Nå, i de fall jag talar om Varin skriver jag... Ja, Varin. Tills dess, F, tänker jag kalla dig Seeker ifall jag pratar om dig.

 • Pubmoot i Jakobstad på intågande! Jag citerar Stellas inlägg från SFWV:s Facebookgrupp: Pubmoot 22.9 (lördag) vid Netpuben (Visa Grande) i Jeppis Kl 18. Kom kom alla intresserade, vi snackar lite allmänt, tar upp lite info om Mabon och efteråt åker vi hem till mig för att ha en Mabonritual. Man får också komma och bara prata utan att gå på ritualen efteråt.
  Ta chansen, folk! Själv tror jag inte att jag kommer ha möjlighet att delta då jag volontärar på förmiddagen och sedan har lite för mycket annat att stå i här hemma...

 • Åsnebrygga: Mabon på lördag! Jag har ännu inte planerat något, men nån typ av ritual blir det väl av. Tror jag ska kolla med Stella och Aurora ifall de är påväg till Jeppis eller inte, om inte kanske trumcirkeln kunde bli av då..? Och ja, före det tänkte jag försöka hinna skriva dendär miniuppsatsen också. Ska försöka jättehårt.

 • Samhain-retreaten närmar sig med stormsteg, snart bara en månad kvar. Ska bli så skönt! Blir bara att börja förbereda praktiska grejor så småningom...

 • Tyckte ju att jag hade massor att säga... kanske inte heller. Nåja, B*B!


//Holly

2 kommentarer:

 1. Passar nog bra för mig att du använder Varin när du refererar till mig :)

  Hoppas du får en trevlig Mabon! B*B!

  SvaraRadera
 2. Du får kalla mig Seeker, F eller vad du än vill :) Jag lystrar alltid.

  SvaraRadera