fredag 26 augusti 2011

Ruskvädersreklam

Det regnar och jag myser. Jag har sedan länge varit ruskvädersvän och regnfantast, och särskilt sådär på hösten gillar jag regn. Ljudet och doften och känslan av att komma in och vara lite fuktig om strumporna och om håret. Även om sommar-åska nog nästan kommer upp i samma nivå av mys...

Nåja, jag hade nu egentligen bara tänkt marknadsföra våra kommande moot lite :)
Måndagen 12.9 ordnar jag och Stella pubmoot i Vasa och Åbo, samtidigt! I Vasa blir det som vanligt av på DOM (nån som är intresserad men inte vet var det är, fråga..!), och i Åbo på Bar Bryssel. Själv har jag ingen aning om var det är, men fråga gärna Stella!
Här kommer ni till Facebook-eventen för de respektive mooten:
Pubmoot Vasa och Pubmoot Åbo. Dock vet jag inte om man måste vara medlem i SFWV:s FB-grupp för att komma åt de. Nån får gärna kolla upp det och meddela mig, jag kan ju inte göra det själv :] Och medlemskap i FB-gruppen betyder ju inte att man blir medlem i SFWV i sig, det är mest sådär... så vi kan hålla daglig kontakt, eftersom inte alla kollar forumet så ofta :)

Båda mooten ordnas 20.00, och alla är hjärtligt välkomna, wiccaner eller hedningar eller intresserade andra :) Även såna vi inte känner från förr får hemskt gärna dyka upp! Om inte annat kan ni ju sitta och kolla vad vi verkar pyssla med på avstånd :P Jag har funderat på om vi borde göra nån liten skylt eller så, att sätta fram då vi håller moot, men det går att diskutera på höstens Samhain-retreat...

Sen ska jag i samma veva passa på att nämna att Stella startat en blogg hon med :) Hoppas du inte mind:ar att jag gör reklam för den här, jag tycker mest det är roligt att vi är fler finlandssvenska hedningar som bloggar :) Jag lovade dig för övrigt feedback, ska se om jag hinner skriva något innan jag far på jobb!

Det är lite stress-tider än en gång, jag ska presentera mitt slutarbete (jag studerar miljöteknik) nästa vecka, och det är knappt med tid att hinna jobba, skriva, leva, sova och må bra samtidigt (och blogga). Men det här ger mig för stunden mera ork och motivation än vad det kräver, så jag tänker fortsätta blogga och e-witch:a så länge jag orkar och hinner :)
Nåja, Väl mött, tills nästa gång!
//Holly

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar