lördag 4 februari 2012

Lördagsflum

Hej på er :) Än en gång blir det inte så mycket substans. Jag tänkte bara lätta på ord-trycket lite.

För det första kan jag meddela att vi fick fotona från fotoshootet igår :) Jag har hittills sett allas utom Stellas, och de blev verkligen ursnygga, om man nu får säga så om en bild man själv medverkat i. Duktiga fotografer! De finns alla redan uppe på FB, utom Stellas, jag vet inte om hon fått sitt än, för Rina hade inte hennes mail. Av samma orsak kommer jag inte sätta upp gruppfotot här om inte Stella ger sin tillåtelse. Gruppfotot blev helt nice det med, men jag tycker vi ser väldigt inklippta ut, plus att vi som står vid sidorna är lite... jag vet inte. udragna. Nå, mer om det ifall jag nån gång lägger upp det här. Mitt eget foto laddade jag redan upp på Holly-sidan, och här är det nu då:

Jag gillar nog det skarpt :)


Sen vankades det ju Imbolc i torsdags, men jag kom mig inte för att fira. För mycket obalans i sinnet och hjärtat, och det kändes helt enkelt inte rätt. Därför beslöt jag mig för att jag firar inkommande fullmåne istället, dvs. på måndag kväll efter mootet. Kanske jag kommer mig för att planera lite ritual här ikväll än före jag ska över till Aurora på tjejbastu.

I övrigt inget att rapportera. Ha en fin helg! Kom ihåg att rösta imorgon!
//Holly
(som kommer ge sin röst till nummer 2)

Uppdatering dagen efter: Flyttade om lite foton och sånt, fotot finns nu i högerspalten, medan ett annat foto (Creds till Emelie Jacobsson, vårvinter 2011) fick ta platsen på presentations-sidan. Snyggare så. Och nu har jag en avatar! Whee!

6 kommentarer:

 1. Wow! Riktigt, riktigt snyggt foto! Och vilka fina ljus. :)

  SvaraRadera
 2. Blev ett väldigt snyggt foto!
  Glömde förresten att tacka för din förfrågan igår. Det var väldigt trevligt att du frågade, men jag är lite för osäker och oerfaren ännu. Men allt i sinom tid :)

  SvaraRadera
 3. Tack ^^
  Och det var nu så lite så, mest en spontan idé, skulle varit kul att ha nån att fira med nu helt enkelt. Nån annan gång!

  SvaraRadera
 4. Tack! Det är Rina som gjort ljusen :)

  SvaraRadera
 5. Kan bara hålla med; fantastiskt foto!
  Vackert, stämningsfullt och starkt. Du ser verkligen mäktig ut.

  SvaraRadera
 6. Tack så jättemycket!

  SvaraRadera