måndag 4 februari 2013

I mitten av cirkeln

Efter att ha fått lov av Miranda så tyckte jag det blev enklast att jag helt enkelt sätter upp avhandlingen som jag nämnde i förra inlägget här.
Så, jag får lov att presentera I mitten av cirkeln - En etnologisk studie i nyhedniska identitetskonstruktioner, av Miranda Lindström Kruse på Göteborgs universitet.

Miranda

Jag har ännu inte haft tid att själv läsa igenom den, men jag ska ta mig tid här i veckan. Kan ni hitta mig i texten? :) Då jag som hastigast skummade igenom den tidigare slogs jag av två saker - vilken märklig känsla det var att se sig själv citerad på det här viset i en vetenskaplig skrift, som om min åsikt var värd något, samt hur väldigt osammanhängande jag pratar i intervjuer ;) (Alla citat är exakt återgivna) Där hade vi det med min usla radioröst igen.

Men nåja, håll till godo, och hoppas ni hade en fin Imbolc! Jag firade i all enkelhet med middag och vin tillsammans med Stella i lördags, och så tror jag jag ska ta ett snack med Modern här nån kväll, då jag har tid.
//Holly

(P.S. Om nån vet hur man fixar en fast bildwidget åt sig till sidan av inläggen, så man inte måste ladda upp nya bilder via typ imageschack en gång i halvåret, så vore jag tacksam om ni delade med er av tipsen!)

4 kommentarer:

 1. Miranda måste tydligen gå in och ändra åtkomsten för att man ska komma åt uppsatsen:
  "Sorry! This document is not publicly available. The owner has set this document to private. You will not be able to read it unless the owner changes it to public on their "My Documents" page, or sends you a direct link." Tack! :)

  SvaraRadera
 2. Hmmm, det är nog jag som laddat upp den så det är isåfall jag som ska ändra inställningarna :) tack att du påpekade det, ska få det gjort snart!

  SvaraRadera
 3. O, vad spännande.
  Den här måste jag läsa! Tack för tipset!

  SvaraRadera