tisdag 12 juli 2011

E-witch

Hej hå, vad här går undan :)

Egentligen borde jag väl ta och skriva lite mer informativa texter innan jag börjar flumma om annat, men det är så mycket jag pysslar med såhär på sidan att jag tycker jag vill ventilera det lite ändå!

Jag har varit i kontakt med Onn på wicca.nu, och kollat upp så det är okej med honom att vi använder oss av hans infotexter på forumet och här. Han har inte svarat än, men jag tänker utgå ifrån att det är ok sålänge han inte protesterar. Jag kunde ju helt enkelt varit oartig och inte frågat alls :) Sen har jag skickat mail till Domina på helgons wiccaforum och till um... jag minns inte mänskans pseudonym, på PF Scandinavia, och bett dem lägga upp infon om cafémooten som jag/vi ska börja hålla i Vasa :) Och nej, det gick tydligen inte att sätta upp det på PF Finlands sidor. Pjaha. Nå, vi ska se vad folk svarar :) Förhoppningsvis går det bra, och så får jag igång mootverksamheten i Vasa på riktigt..!

Sen har jag petat omkring lite här i bloggen, ändrat lite upplägg och lagt till lite länkar och sidor. Uppe i balken finns nu t.ex. info om nästa pubmoot, som alltså infaller redan inkommande fredag..! Det var ju tänkt att det första mootet skulle hållas för en månad sedan, men det sket sig lite med folks scheman. Nu tänker jag hålla moot om det så blir med tvång, och jag är den enda som är där ;P

Plus att jag också skrivit ihop ett inbjudningsmail till SFWV:s Facebookgrupp. Dumt dethär systemet som FB har, att man inte längre kan bjuda in folk, utan man kan bara lägga till dem, oavsett om de vill eller inte... Därför beslöt vi att göra såhär istället. Ett inbjudningsmail som man kan läsa igenom, och sedan själv välja om man vill gå med eller inte :) Och eftersom du redan verkat hitta denhär bloggen, Alex, så tror jag du får bli provkanin för inbjudningsmailet :D

Slutligen har jag slängt ihop lite grejor till wiccaforumet, mindre grejor mest. Oj, vd jag börjar se fram emot nästa retreat redan :) Wheee!

Nåja. Nu har jag pysslat med tillräckligt med "onödigheter" för idag, jag skulle egentligen borda ha satt flera timmar på slutarbetet redan ;P Senare idag eller imorgon ska jag skriva nåt av mer substans! Vi hörs!

//Holly

4 kommentarer:

  1. Intressant med lite alternativa sätt att se på livet och världen.

    SvaraRadera
  2. Tackar tackar :)

    SvaraRadera
  3. Känn dig försökskaninad ^^

    SvaraRadera