tisdag 20 september 2011

Aktiwicca?

Usch så mycket dåliga ordskämt som kommer springande här :P Min rubrik syftar alltså på det att jag sitter och "e-witchar" som bäst. Jag är fånigt förtjust i termen, som myntades av min Varg här nån gång i våras/somras efter mootet. Jag satt och designade cirkel-logo och administrerade FB-grupp och skrev forumregler och... ja. "E-witching", tyckte han :P

I vilket fall som helst har jag skrivit lite inlägg på forumet och märkt att vi fått fler medlemmar, vilket alltid är skoj :) Det är dock fortsättningsvis mest jag och Stella som skriver, vilket ju i sig inte gör nåt, men det skulle vara hemskt utvecklande att få lite fler röster hörda ^^ Ni som har tillgång till forumet får gärna kommentera sekretess-frågan kring de allmänna mooten, och mat-pratet kring Samhain-retreaten!

Sen har jag svarat på ett mail som jag fick av en svensk tjej från Göteborg, som undrade om jag kunde tänka mig ställa upp på intervju... helt tydligt börjar det vara den tiden på året igen ;) Men lika skoj likväl! Jag är bara inte riktigt säker på om hon förstod att jag alltså befinner mig på den finska västkusten, och alltså inte är sådär överdrivet nåbar :] Men jag svarade nu så gott jag kunde, och tipsade henne också om svenska wicca:s forum, och vidare om Ceriadwens blogg. Nu märkte jag här nyss att hon hade skickat samma mail till henne som hon hade skickat mig, så det var kanske ett ondöigt mail, men nåja... gott menat var det ju!
*Vinkar lite åt Ida på andra sidan vattnet*

Det börjar vara bara 1½ månad till nästa retreat, och vi har så gott som bokat platsen. Återstår väl här närmast att se ifall vi blir fler än sist, eller om det blir den förra cirkeln bestående av mig, Stella, Aurora, Rina och Ebel igen. Vi har eventuellt två "nya" (som om vi vore äldre, pfft!), men de var än så länge osäkra. Sen då vi har det på klart kan vi börja bestämma program och mat och transporter och sånt! Stella har redan lagt in beställning på mjöd till vår gemensamma bryggarvän... Hur härligt som helst :)

Nåja, nu ska jag gå över till min faktiska biologiska syster och socialisera lite. Vi hörs i vinden!
//Holly

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar