måndag 15 februari 2016

Så vakna en blogg åter

Hej, folket!

Den här gången orkar jag inte be om ursäkt för dåligt uppdaterande, ni ser ju själva att det är länge sedan jag skrivit. Istället tänkte jag bara säga att jag kommer försöka blåsa lite liv i olika delar av den här sidan pånytt. Delvis för att jag fortsätter min forskning kring wiccansk terminologi, och delvis för att jag insett att det faktiskt finns folk som anser att min blogg är en tillförlitlig källa.

De flesta av mina foton verkar ha dött, jag ska försöka åtgärda detta och hoppas på att jag har kvar originalen någonstans på hårdskivan. Ursäkta för trista inlägg fram till att jag fått det gjort. Jag kommer också att åtminstone tillfälligt ta bort den mycket halvdana ordlistan, som jag numera inte kan låta finnas kvar här med gott terminologsamvete.

Sedan kan jag meddela att min forskning i wiccansk terminologi inte avslutades i och med att jag fick klar min kandidatvhandling - också min magistersavhandling kommer att behandla wicca, denna gång på ett djupare plan. Jag kommer att hålla er uppdaterade, och efter att jag skrivit klart det här blogginlägget ska jag dricka kaffe och läsa en pro gradu med titeln "Kaikki wiccalaiset ovat noitia, mutta kaikki noidat eivät ole wiccoja" av Kitti Nurmi (2004). Spännande värre!

B*B
//Holly